Therese Hansen

Annons

Monday morning

2015-07-18 10.32.192015-07-18 10.32.35

Godmorgon finisar! Startade min dag med denna härliga frukost, så gott och fräscht med jordgubbar tycker jag. Sen blir det ju riktigt snyggt på bild också 😉 Igår jobbade jag på AC/DC konserten på friends. För er som inte vet så jobbar jag extra på Friends arena både som kassabiträde och inom gästservice. Hamnade i en kiosk som var nere på golvet så hade verkligen bra utsikt över hela konserten! Väldigt roligt men också väldigt högt ljud så var väldigt svårt att höra vad både kunder och jobbarkompisar sa haha! Hade iallafall en väldigt rolig kväll! Dessutom fick vi ac/dc tröjor att ha på oss under kvällen :) Kom hem runt 2 inatt så är rätt trött idag och har även ont i halsen.. Menmen ny vecka och nya tag! 

Var någon utav er på konserten igår? :) 

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats