Therese Hansen

Annons

Molly gästbloggar och tipsar om sockerfri nutella!

Godmorgon finisar! Idag har jag fina Molly hos mig och gästbloggar! Hoppas ni kommer gilla hennes inlägg, hon är verkligen hur duktig och inspirerande som helst! Kolla gärna in mitt gästinlägg på hennes blogg också! Kram! 

Styrka

Hallå där! 
 
Molly Olsson heter jag och driver bloggen hlsofreak.myshowroom.se. En hälsoinriktad blogg där jag skriver om träning, mat, mina tankar, tipsar om allt möjligt samt publicerar nyttiga recept. Jag har tränat styrketräning i ca två år och brinner för att träna i hälsans tecken. Jag vill inspirera andra till att må bra och att leva ut sin egen version av hälsa. Jag fokuserar på att inte hetsa utan att bara motivera och inspirera utan krav! :) 
 
Jag har fått chansen att gästblogga hos fina Therese och delar med mig av ett av mina senaste recept: en sockerfri nutella som passar perfekt till gröten, på mackan, till pannkakorna, i smoothien eller till färska frukter och bär! Det finns så många fördelar med att baka själv och skippa färdigköpta varianter. 
 
SUGAR-FREE-NUTELLA-BY-HLSOFREAKnutella-vs-sugar-free-BY-hlsofreakSockerfri-Nutella-Hlsofreak
 
SOCKERFRI NUTELLA
Sugar free , home made, nutella spread
 
3 dl cashewnötter
 
2 dl sötmandlar
 
1 dl kakao
 
⅓ tsk salt
 
½ dl steviaströ 
 
¾ msk kallpressad kokosolja (gör att det stelnar bra i kylen) 
 
 SÅ GÖR DU
 
Kör cashewnötterna och mandlarna i en matberedare tills olja frisätts och det blir en slät konsistens som ett nötsmör. Särskilt i början kan du behöva stanna och skjuta ner det som åker upp från kanterna. Kör max en minut i taget och blanda runt innan du kör igen. Det kräver ganska många omgångar innan det är klart. Tillsätt sedan salt, kakao, kokosolja och stevia efter smak. Kör igen till en slät chokladsmet. Häll upp i en tät burk med lock och ställ in i kylen ett par timmar så att den stelnar och får rätt konsistens. 
Recipes_Hlsofreak_MollyOlsson

Många fler recept finner du på min blogg hlsofreak.myshowroom.se, välkomna dit!

Kramar Molly.

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats