Therese Hansen

Annons

Veckans filmtips

PicMonkey Collahkge

Hej finisar! Veckorna går verkligen så otroligt fort just nu tycker jag! Redan fredag och dags för filmtips igen. Tycker ni också att tiden går fort? Filmerna jag sett den här veckan såg otroligt lika ut på omslaget såg jag nu haha lite roligt eftersom de verkligen var helt olika! Handlar verkligen inte om samma sak om man säger så eller är ens nära samma genre. Bra var dem iallafall båda två! 😀 Om ni ser några bra filmer måste ni tipsa mig om dem! 

Jurassic World 9/10

Genre: Action, adventure, sci-fi

Jag har som många andra sett de tidigare jurassic park filmerna, tycker dem varit väldigt bra också så såg verkligen framemot denna! De hade liksom gjort en väldigt modern tolkning på en stor nöjespark med dinosaurier. Väldigt häftigt hur de hade skapat det och fick det att se helt normalt ut att turister åkte dit för att kolla på dinosaurier som om det vore en vanlig djurpark ungefär haha. Väldigt häftiga effekter och coola miljöer. Jag gillade den verkligen väldigt mycket! Enda anledningen att den inte fick en 10 är för att den kändes lite förutsägbar i början. 

Against the sun 9/10

Genre: Adventure, Drama

Var lite skeptisk till denna då jag såg att Tom felton var med, ni känner igen honom från Harry potter. Trodde det skulle bli svårt att se honom i en väldigt seriös film men man tänkte inte alls på det utan han gjorde rollen väldigt bra. Handlar om 3 killar som störtar med sitt plan mitt ute i havet och måste överleva där ute. Väldigt spännande och äventyrlig film. Även fast de satt i en livbåt större delen av filmen och kollade ut över havet så höll den sig spännande och man blev aldrig uttråkad. Väldigt bra film! Gillade den massor :)

 

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats