Therese Hansen

Annons

En ledig dag. Tips på hårinpackning!

2015-07-15 16.50.012015-07-15 16.50.32

Hej finisar! Nämnde förut att jag provar lite olika hårinpackningar just nu, tipsade om en annan härom veckan och vill tipsa om denna nu också! Mitt hår blev så lent och fint med denna! Tycker också att mitt hår inte blev lika frissigt som det brukar efter jag haft denna i 😀 Så tips tips!

Har haft en ledig dag idag faktiskt vilket är väldigt ovanligt nuförtiden, har alltid något jag måste åka iväg för eller så! Dock gillar jag att ha tusen saker att göra men ibland är det bra att ta det lugnt också. Idag har jag tränat, gått långpromenad i skogen med louie, hämtat ut mina nya skor (!!!), fixat lite blogginlägg och nu på kvällen har jag bakat ett nytt recept med kakor! Ska visa er det imorgon tänkte jag. De blev såå himla goda! Gillar ni choklad och jordnötssmör så kommer ni älska dem 😉 

Vad har ni gjort idag? Kraam! 

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats