Therese Hansen

Annons

Så packar du din resväska smartast! Del 1

2015-07-15 16.45.11

Har du ofta problem med att du vill ta med dig exakt allt du äger när du reser bort? Det problemet har verkligen jag! Dock har jag genom åren lärt mig flera olika knep som gör min resväska mycket lättare men jag behöver inte välja bort något egentligen!  Tänkte nu dela med mig av dessa knep för er och i detta inlägg kommer det första knepet! 

Det första handlar om din necessär, min är alltid proppfull innan jag ens tagit med mig hälften.. En sak som alltid tar väldigt mycket plats är raklödder. Alltid så stora förpackningar och man vet att man bara kommer använda väldigt lite men samtidigt vill man inte lämna det hemma för man vill ju ha fina ben när man reser bort. Men vet du vad? Du behöver faktiskt inte ta med dig raklöddret men du kan få fina ben ändå! Det är nämligen så att ett balsam funkar precis lika bra att använda! Så gå och köp en liten förpackning balsam eller varför inte använda det som redan brukar finnas på hotellen? På så sätt får du mer plats i väskan utan att välja bort någonting 😀 2015-07-15 16.46.272015-07-15 16.47.36

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats