Therese Hansen

Annons

Mina favoritpoddar

Hej finisar! Något som jag verkligen fastnar mer och mer för är poddar. Går knappt en morgon utan att jag lyssnar på en podd. Speciellt inte när jag åker tåg eller buss någonstans! Har lyssnat på väldigt många efter att hitta några jag gillar och dessa 4 som jag nu kommer berätta om är mina allra största favoriter just nu! Har ni några tips på bra poddar får ni hemskt gärna kommentera! 😀

poddar2

Mathilda och Andrea – Gillar denna podd riktigt mycket för att de är i min ålder och pratar om många olika saker som man kan känna igen sig i. Tycker också verkligen om att de pratar om verkligen viktiga saker som träningshets och feminism. Två riktigt inspirerande tjejer som har helt rätt åsikter om det mesta enligt mig. De är också väldigt fnittriga och härliga! Vet inte hur många gånger folk kollat konstigt på mig på tåget för att jag skrattat rätt ut medans jag lyssnat på denna! 😀

Måndagspepp med Hanna och Ellinor – ​ Älskar hela konceptet med denna podd! Vem behöver inte lite pepp en måndag ibland! De är två superhärliga tjejer som alltid får en på bra humör. De pratar om killar, resor och allt som livet hör till. poddar

Clueless – Denna podd har en gäst i varje avsnitt och de pratar om alla möjliga ämnen såsom till exempel mod. Zara larsson var där i ett avsnitt och pratade om att våga stå för sina åsikter. Peg Parnevik var också där och berättade om sitt liv efter serien och annat som händer i hennes liv. Riktigt bra gäster enligt mig hela tiden och sen är ju Daniel paris världens härligaste människa! 

Opodden – Även denna podd är en podd med gäster i varje avsnitt. Men denna har bara framgångsrika kvinnor som gäster vilket jag totalälskar! Så himla inspirerande verkligen att lyssna på dem. Den handlar en hel del om business och karrärier, man blir verkligen så taggad på att bygga sin egen karriär. Riktig girlpower! 

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats